raideR® Ticket 2019es statisztikája

Sziasztok!
Kicsit adósotok vagyok egy tavalyi beszámolóval, leginkább a raideR® Ticketet tekintve amiről a legbőségesebb stratégiát vezettem, vezettünk közösen!

Ez részletesen a weboldalon ( www.raider1x2.com ) megtalálható az archivum menüpont alatt, annak aki utána számolna annak hogy az exel pontosan számol-e????
Röviden tömören, 66nyertes sorozat és 1 vesztes!
Azt gondolom soha rosszabbat, ha idén garantálná ezt nekem valaki akkor azonnal alá írnék, bármiére ????
Na jó csak majdnem bármire ????
Miért most hozom?
Tavaly is és idén is a január felemás, leginkább annak tükrében hogy ilyenkor a bajnokságok zöme még téli álmot alszik, felkészülési meccsekkkel próbálják formába hozni magukat valamint az átigazolási piac is még javában zakatol, kiszámithatatlannak tünik a jelenlegi mezőny, csapatok., tabellák, eredmények, piac, kinek hogy tetszik!
Ezért tavaly is és idén is februárban kezdtünk el 1 évet és ez tartott/tart egészen December végéig a bajnoki szünetek kezdetéig!

2020 Február 1 el viszont útnak indul a 2020as évad ami a Ticketet illeti amely az előfizetők számára a weboldalon lesz elérhető a megszokott formában, úgy ahogy eddig is, tétemeléssel, a táblázat formájában is látható módon.
Hogy mi is lenne a táblázatban?
Az 1. oszlopban az odds, ami a szorzója a Ticketnek.
A 2. oszlopban az aktuális tét amivel nyertes lett a Ticket
A 3. oszlopban Hanyadik sorozat és Hanyadik Emelésre lett nyertes
A 4. Oszlopban a nyereményünk
Az 5. oszlopban a sorozathoz szükséges pénz amivel gazdálkodtunk.
A 6. oszlopban pedig a tiszta haszon ami ugye a Nyeremény-Sorozathoz szükséges pénzből jött ki
Majd ez legalul összesítve 441.255ftot jelent ebből lejön a vesztes sorozatunk 143.000ftja és igy megkapjuk a hasznunkat!
Ez 298.255ftot termelt nekünk 10hónapra tekintve, ami durván havi 30.000ft.
Azt gondolom, idén is legalább ennyi szerencsét kérhetünk és mindenki boldog lesz! ????

2020 Február 1.én kezdünk ????
Persze lesz más kísérleti státuszban lévő stratégia amit szintén hozni fogok ez mellett és elérhető is lesz bárki számára, amit nyilván mérlegelni fog mindenki hogy szeretné vagy sem, ez eddig is és ezután is így lesz! ????
Garantálni semmit nem tudok csak annyit hogy minden töllem telhetőt megteszek annak érdekében hogy nyertes legyen minden sorozatunk. Ehhez viszont kell a szerencse is és a csapatokba fektetett bizalom is.

Legyen közösen szerencsénk!
Szente Attila // raideR1X2
www.raider1x2.com