Premium csoport újraindulás :)

Sziasztok!
Ismét elindutom premium csoportomat a válogatott szünet után, azok számára akik kíváncsiak a tippeimre! 🙂
Előfizetés a weboldalon keresztül lehetséges, vagy utalásos formában!

Az előfizetés során elérhetővé vállnak számodra az aznapi ötleteim, melyeket meg is játszok!
Ezekről a stratégiákról a főoldalon keresztül tájékozódhatsz!

elérhetőségeim: email: raider1x2@gmail.com facebook (ahonnan most is irok https://www.facebook.com/1x2Raider/) itt leginkább az üzenetekre délután, az este folyamán válaszolok!
Csatlakozási feltételek, anyagiak:
30 napos tagság 5.000ft
60napos tagság: 9.000ft
Fontos ha az átutalásos fizetést választod, közleményben átutaláskor a neved kérlek tüntesd fel és nekem üzenet formájában kérlek küld el a cimedet, email cimedet hogy a számlát kitudjam állitani neked. Ez minden esetben kötelező, kivéve ha a weboldalon fizetsz bankkártyával, hiszen ott automatikusan megkapod.
?Bankkártyás fizetés a weboldalon keresztül? /Kérlek utána írj rám hogy a facebookos csoportba szeretnél belépni/ weboldalon keresztül / www.raider1x2.com Átautalásos/bankban történő befizetés esetén?

OTP BANKSZÁMLASZÁM:
Kedvezményezett neve: Szente Attila
11745004-24515481 külföldről történő utalás esetén: IBAN: HU96117450042451548100000000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB
Az átutalás/fizetés/csoportba lépés alkalmával alkalmával elfogadod a weboldalon található tájékoztató ( https://raider1x2.com/tajekoztato/ ) menüpontban és felhasználási menupontban
( https://raider1x2.com/felhasznalasi-feltetelek/ ) leirtakat!

Fontos megjegyeznem azt az íratlan szabályt hogy csak akkor játszd meg a tippeimet, ha te is egyetértesz vele, hiszen nem vagyok sem varázsló sem mérkőzést befolyásoló tényező, szimplám csak egy lelkes játékos aki nagy nyerési aránnyal büszkélkedhet. 

Legyen közösen szerencsénk!