Facebookos prémium csoport 2021-11-10től!

A premium csoportban most csatlakozóknak 30 vagy 60napos tagság esetén “kedvezmény jár”

A következő havi forduló, november 10.től számolódik.
Tehát ha most vásárolsz előfizetést, akkor is egységesen a csoport tagokkal ajándékba kapsz pár nap tagságot!
Ha csatlakoznátok, irjatok privát üzenetet erre a profilomra, ha nem vagyunk ismerősök, valószinü a facebook a kéretlen mappába tesz titeket, de azt is figyelem!
Köszönöm a bizalmat, üdv, sziasztok! 🙂
Legyen közösen szerencsénk !

 

Profil ahova írjatok üzenetet ha szeretnétek csatlakozni: https://www.facebook.com/1x2Raider

vagy email: raider1x2@gmail.com 

Szia! Köszönöm a bizalmadat!

Ismét elindutom premium csoportomat azok számára akik kíváncsiak a tippeimre! 🙂 Előfizetés a weboldalon keresztül lehetséges, vagy utalásos formában! Az előfizetés során elérhetővé vállnak számodra az aznapi ötleteim, melyeket meg is játszok!

Ezekről a stratégiákról a csoportba belépéskor tájékozódhatsz, vagy saját ötleted alapján játszhatod meg, ha egyet értesz velem! 30 napos tagság 5.000ft 60napos tagság: 9.000ft

Fontos ha az átutalásos fizetést választod, közleményben átutaláskor a neved kérlek tüntesd fel és nekem üzenet formájában kérlek küld el a cimedet, email cimedet hogy a számlát kitudjam állitani neked. Ez minden esetben kötelező, kivéve ha a weboldalon fizetsz bankkártyával, hiszen ott automatikusan megkapod.

Bankkártyás vagy utalásos fizetés a weboldalon keresztül www.raider1x2.com /Kérlek utána írj rám hogy a facebookos csoportba szeretnél belépni és weboldalon keresztül fizettél, ha így tettél! OTP BANKSZÁMLASZÁM, ha saját bankodon keresztül szeretnél utalni nekem.

Kedvezményezett neve: Szente Attila 11745004-24515481 külföldről történő utalás esetén: IBAN: HU96117450042451548100000000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Az átutalás/fizetés/csoportba lépés alkalmával alkalmával elfogadod a weboldalon található https://raider1x2.com/felhasznalasi-feltetelek/ -et. Legyen közösen szerencsénk!