Felhasználási feltételek

Kereskedő cégneve: Szente Attila E.V. (Kisadózó)
Székhelye: 5085, Rákóczifalva, Szent László Király út 72
Fizetési Elfogadóhely webcíme: www.raider1x2.com
Kereskedő által továbbított adatok megnevezése: név, e-mail cím, lakcím
Magyar nyelvű nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a(z) [Szente Attila E.V.] ([5085 Rákóczifalva, Szent László Király út 72]) adatkezelő által a(z)
[www.raider1x2.com] felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes
adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az
adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: [név, e-mail cím, lakcím]
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a
SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:
http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 

_____________________________________________________________________________

Szerzői jogok védelme

A www.raider1x2.com weboldalon szereplő nevek, képek, grafikák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. Az oldalon található tartalom túlnyomórészt a www.raider1x2.com üzemeltetőinek szellemi tulajdona.

Az internetes oldal tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata – így különösen annak tárolása, másolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása – kizárólag a www.raider1x2.com üzemeltetőinek előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet. A jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos tehát az internetes oldal tartalmának egészét vagy részeit a fentieken túlmenően bármilyen formában másolni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni, módosítani, megjeleníteni, közzétenni. Tilos továbbá a www.raider1x2.com üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újra közvetíteni, még változatlan formában is.

Felelősség kizárása

Az online sportfogadás egy kockázatos pénzszerzési forma, ezért nem mindenkinek ajánlott. A hirtelen nagyösszegű nyeremények megszerzése könnyű, de ez a felemelt érzés épp úgy Ön ellen is dolgozhat, ezáltal magas veszteségeket okozva. Mielőtt a sportfogadás karrier mellet dönt, tisztázza mennyi kockázatot tud vállalni.

Mi semmilyen felelőséget nem vállalunk, amelyek veszteségekből vagy nem realizált nyereségből származnak. A sportfogadási tippek megjelenése semmilyen pontos időponthoz sem köthető, és a megjelenés rendszeressége szintén változó. Múltbéli eredmények nem garantálják a jövőbeni teljesítményt. A sportfogadási tippek továbbadása minden formában tilos.

Szabályzat

A blogon megjelenő bejegyzésekhez a hozzászólni kívánó Facebook vagy WordPress profilján keresztül történő bejelentkezés után bárki hozzászólhat. Az üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólások előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.

Az alábbi hozzászólások – a felhasználó külön értesítése nélkül – törlésre kerülnek:

Jogsértő hozzászólások.

Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.

Agresszív, sértő vagy fenyegető hangnemű, valamint rosszindulatú hozzászólások.

Azt, hogy egy hozzászólás agresszív, sértő, fenyegető vagy rosszindulatú-e, a szerkesztő dönti el a téma jellegének függvényében.

Egyes hozzászólókat vagy a szerkesztőt lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan sértő vagy gyalázkodó módon kinyilvánított véleményeket – személyeskedést – tartalmazó hozzászólások.

A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkeket tartalmazó hozzászólások.

Témaromboló hozzászólások

A téma tartalmi rombolásának számít minden, a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró hozzászólás.

Nyílt, vagy bújtatott reklámot tartalmazó hozzászólások.

Politikai álláspontot kifejező avagy azt sejtető hozzászólások.