Tájékoztató

Tájékoztató a Premium előfizetésről

Az elemzéseket nem más, mint raideR azaz Szente Attila írja nektek

 

Közel 2016 áprilisa óta hivatalos, vállalkozás formájában is működik a Premium csoport előfizetésünk.

Az előfizetés megvásárlása során olyan információkhoz és hírekhez juthattok hozzá melyeket általatok, az oldalak rengetegsége miatt, nehezen választotok ki és forditjátok le, akár idegen nyelvről saját magatok ízlése szerint. Mi ezt megtesszük, megtettük eddig is helyettetek ezzel rengeteg időt és kényelmet nyújtva nektek. A weboldal első célja a kényelmi részének, a tovább fokozása, hogy ne a facebookon kelljen böngészni, várni a válaszunkra hanem a weboldalon keresztül minden információ, fizetési lehetőségek, egy helyen legyenek! Ehhez nyujtuk meglévő szolgáltatásunkat, melyet már ide látogatóként egészen biztos vagyok hogy ismersz!
Az az oldal sok más csoporttal ellentétben mindent egy helyen kínál neked. Nem kell külön-külön sportáganként (foci, jégkorong, tenisz, kosárlabda) előfizetned, itt mindent megkapsz egyetlen kedvezményes előfizetésért!
Ez után könnyedén válogathattok magatoknak össze az elemzésekből, vagy a saját gondolataitok megerősítésére is használhatjátok azokat!

Az elemzéseket, sporthireket, információkat olyan elemzést segitő információkkal egészitjük ki melyek megkönnyitik a hétköznapi munkátokat, véleményeteket formálja és segit választani olyan rengeteg információ tengerében mint a hiányzók mennyisége, adott mérkőzést befolyásoló időjárási tényezők vagy a csapat hátterőben álló anyagi helyzetek, problémák, edzői célok, filozófiák és igy tovább!

Próbáljuk úgy szűkíteni a kínálatot, hogy a lehető legtöbb befolyásoló tényezőt figyelembe vegyük a saját gondolataink jelenlétében. Ettől függetlenül senki nincs arra kényszerítve, hogy csak úgy és csak az a jó, ahogy mi ajánljuk. Ez csupán egy útmutatás, melyhez bárki tehet hozzá és vehet el belőle.

A 30 vagy 60 napos előfizetés tartalma:

•Raider® Nagytétes

•Raider® Single Tipp
•Raider® Ticket

Ezek szelvények leirása megtalálható a weboldal főoldalán!

A szelvények és tippek, hétköznaponta 16:00-17:00ig vannak feltöltve, hétvégén 12:00 és 13:00ig, igazodva a mérkőzések kezdési idöpontjáboz.

Az elemzések mennyiségét nagyban befolyásolja az adott napi kínálat!

Ez leginkább a nyári időszakra igaz!

 

Legyen közösen szerencsénk!
Sportbaráti tisztelettel: Szente Attila / raideR