Üzlet

8 000 Ft

Description

30 napos tagsági vásárlása az alábbi stratégiákra előfizetve

raideR® Daily Sure /single tipp, nagytétes/?

Napi 10.000forintos stratégia, mely a Nagytétes tippeket kedvelők számára jött létre.
Az adott napi kínálatból a számomra legkedvezőbb választás, melyet saját magam is megjátszom!
Tétemelés itt nincs, egységnyi tét jellemzi a tippeket, jelen esetben engem tekintve, saját tétem: 10.000ft

raideR® Ticket
A sportfogadást, mint olyat a döntetlenekkel kezdtem el, azok vesztes napot követően dupla pénzel való feladásával (Martingale stratégia), igy nyereségessé téve.
Viszont ahogy változnak az oddsok, leginkább a döntetlen meccseket tekintve, változtatni kell.
Már nincs is igazából 3,00 feletti jó találati aránnyal büszkélkedő döntetlen esély..nagyon bezuhantak az oddsok!
Ezért gondoltam azt, miért nem teszem össze több meccsből ezt, hogy meglegyen az a szorzó amit előtte tétemelve játszottam. 
2-3 mérkőzés kerül megjátszásra, ezek a mérkőzések minden esetben kettes vagy hármas kötésben. Lehetnek gólok, kimenetelek vagy kétesélyek is akár…
Az adott eredő odds 3,00-5,00 közötti azaz nyertes stratégia esetén jóval nagyobb hasznot termel, mint egy döntetlen stratégia.

raideR® X
Döntetlen mérkőzés kerül megjátszásra, stratégiára épitve! 
A stratégia egyenértékü a tickettel játszottéval, leirtakkal viszont a kedvezőtlen oddsok miatt (2,50-2,80) érdemileg nem termel olyan hasznot mint a magasabb szorzós Ticket!

 

raideR® Görgetős

1-2 mérkőzés kerül megjátszásra, alacsonyabb kezdő tétről! A görgetős lényege hogy a megnyert összeget, másnap, teljes egészében visszajátszva a nyereményt és az alaptétet, magasabb profitra tehetünk szert. 2-3úgymond lépcsőt szoktunk játszani, amelyet erősen befolyásol a kínálat!

Bővebb info a menetéről, gyakorlatiasitva a Facebookos oldalon található!

____________
Az előfizetés során nem 30darab tippre fogsz előfizetni hanem 30 napos elérésre a Premium csoporthoz. Ezt azért fontos megjegyeznem mivel ha egy adott napon több vagy kevesebb tippet teszek közzé az nem egyenesen arányos azzal hogy negativ vagy pozitiv irányban ez kompenzálva van számotokra. 

A mérkőzések, stratégiák csak kedvező kínálat esetén kerülnek megjátszásra!
Ha nincs fogadható mérkőzés, ami minden esetben papiron is rakható akkor az adott napon akkor arra a napra nem kerül ki stratégiás tipp. 
Fogadás mentes napok száma 2019es évet tekintve 2019 szeptember közepéig nem érte el a 10 napot! Tehát amit lehet kisajtolok…
Viszont az én meglátásom az hogy jobb kihagyni egy napot mint görcsösen vállalhatatlan meccseket megjátszani. 

Melyek azok bajnokságok amikből válogatok? Minden olyan labdarugó meccs leginkább európát vagy amerikát tekintve ami 1. 2. vagy 3. osztályú legalább. 
Melyek azok a bajnokságok amikből nem? Minden olyan meccs amely nem játszható meg papiron is és egyéb fogadó portálon vagy távol keleti bajnokságokhoz köthető.